CNC-operatör

Vi söker för omgående anställning CNC-operatörer till vår fräs- och svarvavdelning.

Tjänsten erbjuder arbete i moderna maskiner med stora möjligheter för utveckling tillsammans med ett trevligt team i fräscha lokaler. Vi söker efter nya medarbetare till dag och kvällsskift.

FIG Metall växer och investerar kontinuerligt i nya maskiner och automation för att bibehålla en modern maskinpark. Vår maskinpark består bl.a. av Mazak, Citizen, Nakamura, Miyano och Brother. All erfarenhet av dessa märken är extra meriterande.

Vem är du?

Vi söker dig som är tekniskt intresserad och har en teknisk utbildning i grunden samt gärna en grundutbildning inom CNC/fräs/svarv. Du ska trivas med att ta ansvar, vara kvalitetsmedveten, arbeta självständigt samt gilla tekniska utmaningar. Du hanterar att jobba under tidspress och har en vilja att utvecklas och bli bra på det du gör. Det är viktigt att du trivs med att jobba i grupp och vara en lagspelare.

Erfarenhet är meriterande men inget krav, vi utbildar kontinuerligt internt.

Du behärskar svenska i tal och skrift.

Vad erbjuder vi dig?

Vi erbjuder ett kreativt och utvecklande arbete i fräscha lokaler med moderna maskiner. Hos oss är medarbetarnas kompetens och välmående en viktig faktor i vårt arbete. Är du driven och vill utvecklas hjälper vi dig att ta nästa steg.

Vi arbetar just nu med en ökad automatisering där vi konstruerar våra egna robotceller vilket ger dig som medarbetare en unik möjlighet att lära dig mer om automatisering och dess fördelar.   

Kort om oss

FIG Metall AB är ett tillverkande företag med start år 1937 och är sedan 2005 ett helägt dotterbolag till SWEMIX AB i Gnosjö. Vi har ett 40-tal anställda medarbetare och omsätter ca. 85 milj. Företaget har bred kunskap inom skärande bearbetning så som svarvning, fräsning, trådgnistning, varmpressning, komponentmontering samt verktygstillverkning och konstruktion.

Välkommen med din ansökan!

Lediga Tjänster

Kontaktpersoner

För ansökan och mer
information om tjänsten kontakta